06 20813056 ted@mobikey.nl

Over Zakelijk Auto Advies

Ted Sluymer studeerde rechten en fotografie, maar belandde uiteindelijk in de journalistiek. Hij werkte voor talloze kranten, radio, televisie en ontwikkelde niet alleen TV-formats (w.o. Kieskeurig op Wielen), maar bedacht ook de APK en de kilometer controlekaart als voorloper van de Nationale Auto Pas. Hij schreef meer dan veertig boeken en zijn interesse in gebruikte auto’s resulteerde in garantie-formats voor auto-importeurs als Renault, Citroën, Saab e.m. Sluymer creëerde AutoDisk in al zijn facetten en aanschouwt met trots dat de formule onder de vakkundige leiding van A&A Automobiel Advies nog altijd met groot succes in de branche wordt gebruikt.

Zakelijk AutoAdvies combineert ratio en emotie en richt zich uitsluitend op de transitie naar elektrisch vervoer (uiteraard batterij, want waterstof moeten we nog maar zien), de nieuwe vorm van mobiliteit die de wereld nadrukkelijk verandert en dat zal blijven doen.

Nu de overheid eindelijk heldere doelstellingen heeft geponeerd, ontstaat meer dan ooit de noodzaak om de juiste keuze te maken als het gaat om mobiliteit. Niets blijft hetzelfde en zelfs de naaste toekomst wordt totaal anders. We moeten streven naar minder kilometers, autovrije binnensteden en autonoom rijdend vervoer. Wen maar vast aan het idee.