06 20813056 ted@mobikey.nl

Zakelijk AutoAdvies vervangt AutoKiosk

AutoKiosk is verleden tijd. Ik was er al een tijdje niet echt meer mee bezig omdat mijn focus vooral op de transitie ligt. Dus nu een doorkoppeling naar Zakelijk AutoAdvies. Ik zal enkele keren per maand een column (al dan niet met advies…) plaatsen.

Het is gedaan met de brandstofauto. Dat is even wennen, maar wie nu nog een brandstofauto koopt terwijl er elektrisch alternatief is, is niet goed bezig. Als het om groener rijden gaat, tellen alle beetjes. Natuurlijk is ontkennen van het klimaat- en milieuprobleem ook een optie. Veeg mijn visie en advies dan gerust van tafel. Ik wil graag naar een beter leefklimaat en ben van mening dat het de plicht is van iedereen om daaraan mee te doen. Er is ook zoiets als verantwoord ondernemen. Wat mij betreft mogen bedrijven daarop worden afgerekend.

Wie aan zijn volgende auto denkt, moet éérst denken aan een elektrische auto, maar misschien allereerst of het in eigendom hebben van een auto nog wel aan de orde is. De restwaarde van een elektrische auto is niet zozeer het punt, de restwaarde van een brandstofauto wel degelijk. Dat kan heel vervelend zijn. Ik zal er binnenkort over schrijven.