06 20813056 ted@mobikey.nl

MisterGreen gaat voor full self driving

MisterGreen is de enige groene leasemaatschappij in ons land. Dat is echter niet alles. MisterGreen is de enige leasemaatschappij met een missie. Natuurlijk wil MisterGreen graag geld verdienen.  Doen ze ook, maar maar ze zijn gericht bezig met de elektrische mobiliteit zoals die uiteindelijk gaat worden. Doet geen enkele leasemaatschappij. Het is altijd én/én plus suggereren dat er groen wordt gedacht. Dat is anders bij MisterGreen. Van alle leasemaatschappijen is MisterGreen de gezonde groene kikker in de leasevijver die nog altijd troebel is omdat brandstofmobiliteit de standaard is. Maar afgezien van die groene gedachte (of het ontbreken daarvan) is het opmerkelijk dat er meer tweespalt is in de autowereld. Groene rijders geloven wél in autonoom rijdende auto’s, petrolheads geloven daar niets van. MisterGreen uiteraard wél en dat wordt vooral ingegeven door het feit dat MisterGreen (vooralsnog) uitsluitend Tesla’s in de markt zet. En laat Tesla nu precies de fabrikant zijn die wél gelooft in zelfrijdende auto’s. Ook Tesla Model 3 is voorbereid op een zelfstandig rijdend autoleven. De ontwikkelingen naar autonoom rijden met deze Tesla is een kwestie van meegroeien. Alles gaat via software-updates. MisterGreen heeft daar een tijdelijke aanbieding van gemaakt. Lees het persbericht en regel het!

Persbericht

MisterGreen, de groenste leasemaatschappij van Nederland die uitsluitend volledig elektrische auto’s aanbiedt, introduceert een aantrekkelijke zomeractie. In de periode tot en met 31 augustus 2020 kan het leasecontract van een nieuwe Tesla Model 3 worden uitgebreid met het Full Self Driving meegroeimodel voor slechts € 30,- per maand.

Dankzij Tesla is elektrisch rijden nu mainstream geworden. De volgende stap is volledig autonoom rijden. Elke nieuwe Tesla wordt standaard al geleverd met geavanceerde hardware voor Autopilot-functies, waarmee semi-autonoom rijden mogelijk is. De toonaangevende Amerikaanse autobouwer is echter druk bezig met de ontwikkeling van technologie om de auto’s volledig autonoom te laten rijden. Met behulp van software-updates ‘over the air’ worden de functionaliteiten voor autonoom rijden in de loop van de tijd steeds beter en uitgebreider. Om deze updates te kunnen ontvangen, moet de Tesla echter voorzien zijn van het softwarepakket Full Self Driving. Tesla vraagt momenteel € 7.500,- voor dit softwarepakket en speculeert dat de prijs van dit pakket zelfs hoger kan worden dan die van de auto zelf.

Bij MisterGreen kunnen klanten in de periode tot 31 augustus 2020 de Full Self Driving-functionaliteiten voor slechts € 30,- per maand toevoegen aan het leasecontract in een meegroeimodel. Daarmee is een nieuwe Tesla Model 3 met Full Self Driving Capability al te rijden vanaf € 629,- per maand, met een netto bijtelling vanaf € 139,- per maand. Als er nieuwe functionaliteiten worden uitgerold, verhoogt MisterGreen het leasebedrag. Zo begin je op een laag maandbedrag en groei je met de software mee. Je betaalt pas als de technologie echt toegevoegde waarde heeft.

Full Self Driving maakt gebruik van acht camera’s die 360˚ zicht rond de auto bieden met een bereik tot 250 meter. Twaalf ultrasone sensoren vullen dit beeld aan, wat zorgt voor een tweemaal grotere nauwkeurigheid. Een verbeterd radarsysteem aan de voorzijde biedt extra informatie over de omgeving via een eigen golflengte, ongehinderd door hevige regenval, stof of zelfs het voorliggende voertuig. Wie nu kiest voor Full Self Driving, profiteert op termijn van alle software-updates die doorgevoerd worden.

Uit onderzoek onder MisterGreen-klanten die in een Tesla rijden, blijkt dat 87% gelooft dat we binnen tien jaar volledig autonoom rondrijden. Het merendeel van die groep is ervan overtuigd dat dit binnen vijf jaar al mogelijk is. MisterGreen speelt hier nu op in, zodat klanten zo snel mogelijk autonoom rijden kunnen ervaren.