06 20813056 ted@mobikey.nl

Futuristische werkplek

MisterGreen sponsort dit jaar het konvooi rondom het Self Sustaining House on Wheels (SHOW) van het project van Solar Eindhoven. De elektrische leasemaatschappij begeleidt de Eindhovense studenten op achttien september van Noord- naar Zuid-Europa met drie Tesla’s Model 3.
Anders dan voorgaande jaren rijdt het Solar Team Eindhoven dit keer geen race maar blijven ze dicht bij huis. Met de European Solar Tour, een 2400 kilometer lange reis van Eindhoven naar Tarifa, wil het studententeam de rest van de wereld laten zien wat er al mogelijk is op het gebied van energie en mobiliteit. Met het Self Sustaining House on Wheels, een stacaravan waarin je reizend kunt wonen en werken, rijden ze naar het zuidelijkste puntje van Spanje. SHOW wekt via zonnepanelen op het dak genoeg zonne-energie op om volledig zelfvoorzienend te zijn. Het Solar Studententeam TU Eindhoven is erg te spreken over de nieuwe sponsor. “MisterGreen zet zich al jaren in voor een wereld zonder fossiele brandstoffen. De missie van het bedrijf sluit dan ook uitstekend aan bij ons doel om ons in te zetten voor een duurzame toekomst door middel van energiezuinige voertuigen ”, zegt Kjell Revenberg, Team Captain van het Solar Team. “Wij zijn bijzonder trots op dit partnership waarmee we onze reis nog milieuvriendelijker maken.”
 
“Door met elektrische auto’s de zonneauto van de studenten te begeleiden zorgen we ervoor dat ze zonder uitstoot van Nederland naar Zuid Spanje rijden”, vertelt Caroline Asselbergs-van Dijl, CEO van MisterGreen.”We kijken uit naar een succesvolle samenwerking om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen.”
 
Over MisterGreen Electric Lease
MisterGreen Electric Lease zet zich al meer dan twaalf jaar in om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen, door complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto’s aan te bieden. De Tesla expert rust niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. Met hun dienstverlening maken zij elektrisch rijden toegankelijk voor een groot publiek en verkleinen zij de impact op het milieu. Voor meer informatie zie https://www.mistergreen.nl/
 
Over het Solar Team Eindhoven
Het Solar Team Eindhoven bestaat uit 22 studenten van de TU Eindhoven en neemt jaarlijks deel aan de European Solar Tour. Door het creëren van innovatieve, energiezuinige zonne-voertuigen inspireren de studenten de huidige markt en samenleving om de transitie naar een duurzame toekomst te versnellen. Dit jaar rijdt het team een zelfvoorzienende stacaravan: het Self Sustaining House on Wheels. Voor meer informatie, bekijk de website: https://solarteameindhoven.nl/